Total Pageviews

Bila hati mula meronta,jiwa mula mluahkan rasa,bila minda mula mencerna,jari mula mencari aksara :)

Tabung Churp2 cikwa,

Followers



1300
3 july 2012
\

pemilik nama :hanim nur sakinah

hanim, jari cekwa dah trgedik gedik nak naip crita sal hanim.


kali pertama aku jumpa anim kt mjsc bseri. time tuh baru umo 16 kowt. zman pra remaja. first Impression : "style lah anim nih, cool abes". wlaupun x bgitu serasi dgn anim, tp anim la kwan yg aku rasa paling best untuk jadi kawan aku time form 4. aku bnyak bg anim trasa dgn aku, aku slalu tinggal anim.. ermm, konflik prsahabatan kami mula trcetus bila hmpir2 nak abes fom 4 dah. aku dilema, aku syang anim, tp diba pun aku syg jugak. aku syg diba tp anim pun aku syg jugak. aku rapat dgn anim, rapat dgn diba n rapat jugak dgn mida. tp anim n diba x brapa rapat. aku nih bukan jnis kawan yg suka brpuak2 sgt. aku kawan ja dgn smua. aku bukan tamak, tp aku syg smua kwan aku. klau bkepit dgn kwan nih, kawan nuh dengki, kalau bkepit dgn kwan nuh,kwan nih xpuas ati. huh.. dari skola rendah smpaiy skola tinggi, aku msty ada problem dgn kwan2 snang2 xpayah bkawan dgn sapa la snang. smpaiy skrang jugak la. aku pun tataw badi apa yg tkena kt akuh, msty ada jugak yg xboley nak ngam dgn akuh.

kembali ke main topik. -HANIM-

anim nih agak brutal la jugak, tp dia lmbut.. dia serius tp klakar. dia tegas tp sweet. anim.. anim.. anim, ckwa rindu anim gila ar. aku rasa spanjang aku kwan dgn anim, kmi xpenah cakap aku,hang,aku,hang. kmi punya trademark klau bsembang setai pakai nama tuh. anim,cikwa,anim ckwa smpaiy la. anim sahabat aku yg ke petama yg penah tidoq umah aku. firah yg ptama mai lepak2 umah akuh. anim,firah n diba sama ja spesel lam idup aku. aku setai xramai kwan sgt, yg rapat depa nih la. n yg latest kwan yg agk rapat dgn akuh aja. haa btuah la sapa yg pena my tidoq umah akuh tuh. aku setai pyah sikit nk wak lik kwan tidoq kt umah.buka apa.aku pun xdak bilik kt umah tuh. kalo ampa mai, nak tidoq tang mana? xkan nak tidoq dpan tv cam aku kowt.

aku bawak anim p umah aku time knduri kawen kak. kngan lah, time tuh bgtaw warden cakap nk kluar outing ja. dah la minggu tuh bukan minggu pulang bmalam, skali aku angkut anim wak balik rumah tibai smpai 3 hari xblik mktab. dah la komplot ngn abah aku klentong wrden ckap  hanim tuh spupu aku. warden smpaiy skrang pcaya kmi spupu. aku rasa laa.haha. balik2 mktab kena saman trus. suspension,2minggu x boley kluar. amek hang!

syok ow kwan ngn hanim.. tulisan dia lawaa,, lpas fom 4, smpaiy skrang kmi xpena jumpa dah. kat setahun aku cari dia kt fb. kdg2 tiap hari aku search nama dia kt fb, hanim nursakinah, hanim nurshahila n mcam2 lagi. knapa aku search nama dia hanim nurshahila? punca dia.anim ni suka shila amzah. dia fanatik dgn shila amzah. anim suka lukis bintang pas tuh tulis nama dia.. cantik :). macam nih >>

aku ada jugak contact anim time lpas spm. gayut lama mana pun dgn dia still xpuas sbb xdpat tgok muka. emm, hanim skrang study kat kolej kjururawatan seremban,aku pulak kejuruteraan, hurmm.. bunyik na sama tp knytaannya amat brbeza, anim ssuai la wat nursing, dia cool. patient tgok muka dia pun da boley trus chat. tediaa**kipas melambung**

Ya Allah, tenga ralit mnaip entry untuk anim, aku boleh pulak lupa bday anim da tlepas. :( kjam nya aku, lupa kat anim. bday anim 27June, happy belated bday dear hanim. damn la ckwa kan.

for your belated bday.. i dedicated this song 4 u-->

selamaaaatttt hari btambah umur..
selamat hari meningkat usiaa..
cpat2 amik kek di dapuuuurrrr
mkan kenyang2 moga bahagiaaaaaaaaa.........

muzik ikut suka ati anim la na nyanyi cmne*nyanyi sndiri*haha.

*setai dak lagu ckwa*

nah cup kek sbijik.nak yg besar2 meh duit na bli. hihi

u're beautyful in whateva u're.
*this pujian also a gift 4 ur bday*

*sdih sbb xdak pic bdua dgn anim*

done...
p/s: mohon hanim nur sakinah membaca entry ini

Comments (1)

On November 22, 2012 at 8:24 PM , lia zarwina said...

how she is a boy??? huhu

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...