Total Pageviews

Bila hati mula meronta,jiwa mula mluahkan rasa,bila minda mula mencerna,jari mula mencari aksara :)

Tabung Churp2 cikwa,

Followers

aishhh bengang!! aku dah karang sket punya banyak entry nih, boleh pulak terclose,
eeiiii bikin hati marak berapi nih..

apa yg aku rasa disaat dan ketika ini, aku rasa nak ja jerit kat sluruh dunia, bahawa 

aku amaaaattt merindui syifaaaa!!!!,

huh..sbnarnya, bnyak perkara lg yg sdang bermain batu seremban dalam fikiran aku ni.. cuma sukar tuk aku trjemahkan di tapak yg sekangkang kera ini untuk mncritakan rasa hati aku ini.
apa yg trpendam di lubuk kalbu aku, aku sndiri sukar memahaminya. apa yg aku ingin laharkan adalah isi hatiku yg aku xmampu nak cerita kat sapa2, aku hanya mmpu mengadu pada Allah yg Maha Esa,

yaa.. aku sdar, aku x spatutnya melampiaskan sgala prasaan aku blog nih sbb aku taw mana da reader yg nak sangat amik taw kisah hidup kita kan..kbnyakan blog2, site2 yg penuh dengan visitor n follower berunsurkan isu smasa, gossip... cerita2 panas, trend.. fesyen n mcam2 lg lah.

tp bg aku, biar lah blog aku xda org dtg brtandang pun.. aku pun x alu2 kan sangat.. sbb dalam wilayah ni, banyak kisah aku je laa. kisah suka duka aku.. yg amat x mnarik bg org,tp mnarik bg aku. ya la, hidup aku. msty ar aku kata mnarik. forever alone~~~

ehh sudah.. aku dah xtaw nak mnaip apa lagi dah.. td kan aku ckap aku rindu syifa, so aku nak ltak pic syifa banyak2 kat cni


tringat ku tringatt.....


aku suka pic nih.. aku rindu nak dukung syifaaa.....


ini syifa .. time nih kat cherating!! ermmmmmm nyamannn,, sedut angin laut


tiba2 tersesat pic nih... syifa jd duta nescafe :)


pic ni pun tersesat gak, td cherating, yg nih lak at pdg kota...


td nescafe... dan ini pula eclipe, tiba2 jaa...



gembiranya diaa....


nakal!!!!


syifa dgn mama dia laa :)


yg ni pun...


macam2 gaya dia bley wat... kamu bley???


alolohhh.... x suruh pose pun, haha syifa gila dslr :p wex


posing gaya nak berak pun boley....


yg nih... abaikan., yg plik2 macam nih aku punya keja syifa pun galak nak duk dpan web cam sgt..


nih cherating lagi... comel kan dia....

dan ini kami... akyu <3 syifa qaleesya 


p/s : sorry xdak masa aku nak susun gmbaq nih mngikut tmpat, tarikh, usia jarak n apa lagi...
     pndaiy2 la agak location pic tuh naa




Comments (3)

On February 7, 2012 at 9:40 PM , miss.izzati said...

alollooo ^^

 
On February 8, 2012 at 1:17 AM , miz_were said...

comey dak wajah baru blog saya?

 
On February 8, 2012 at 1:17 AM , miz_were said...

comey dak wajah baru blog saya?

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...