Total Pageviews

Bila hati mula meronta,jiwa mula mluahkan rasa,bila minda mula mencerna,jari mula mencari aksara :)

Tabung Churp2 cikwa,

Followers

jum ikuti kisah slanjut nya,,,
aku hnya mmpu copy paste jer,,,Seharusnya sesi pengambilan foto ini menjadi suatu momen penuh adengan antara seorang model seksi dan seekor ular.Namun, di luar dugaan Orit Fox,ular boa yang melilit tubuhnya berubah menjadi buas dengan menggigit payudaranya setelah model Israel ini mencuba berpose lebih dekat dengan reptilia itu.

Anehnya,selepas reptilia yang terkenal dengan bisanya itu yang mengalami nasib lebih malang.Sedang model yang belum diketahui namanya itu mendapatkan rawatan berupa suntikan tetanus di hospital,ular tersebut mati akibat keracunan silikon yang berasal dari payudara Fox.

Peristiwa ini bermula saat Fox yang berpakaian berwarna merah dan putih mencuba berpose dengan menjilati wajah ular.Kemudian model itu mengendurkan genggaman tangannya terhadap leher ular.
Kemudian Reptilia itu menenggelamkan kepalanya ke arah payudara Fox dan menancapkan gigitan di payudara bahagian kiri.

Fox menjerit kesakitan dan seorang kru sesi pengambilan foto bergegas menghampirinya untuk menarik ular yang tak lama kemudian melepaskan gigitan.

Model yang berambu perang itu segera dihantar ke hospital terdekat dan mendapatkan suntikan tetanus. Namun, si ular tampaknya kurang beruntung kerana mati akibat keracunan silikon


sumber

Comments (1)

On February 9, 2012 at 3:46 PM , Isma Haneefa said...

tak boleh bayangkanbetapa beracunnya badan dia...

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...