Total Pageviews

Bila hati mula meronta,jiwa mula mluahkan rasa,bila minda mula mencerna,jari mula mencari aksara :)

Tabung Churp2 cikwa,

Followers

syifa's story

hppy bday sayang..syifa qaleesya


27032012
tuesday

tonight, each words in this entry i declare as the beautiful word of the night. this entry was  born safely at 10.53 p.m ,27032012.with the smile on my eye,i wrote this entry most special for syifa,my lovely n cutest niece :) today, exactly syifa reached two years of ages. syifa growth well with the colourful of happiness. Even,this entry is a small gift from me to her. but the content exactly meaningful for me.


i knew,,, we're miss each other. : D 


syifaa, 
You are the apple strawberry of my eye,
i wish u always happy n give a gorgeous smile to the world all the time.

you are my sunshine..

you're my sunshine 
my only sunshine, you make me happy when skies are gray
u'll never know dear how much i love you
please don't take my sunshine away

the other night dear as i lay sleeping
i dreamed i held u in my arms
when i awoke dear i was mistaken
and i hung my head and i cry

u told me once dear,u really loved me
and ni one else could come between
but now u've left me and u lve another
n u hve shattered all my dreams

u're my sunshine, my only sunshine
u mke me happy when skies are gray
u'll never know dear, how much i love u
please don't take my sunshine away


the cutest baby in 'my world'


:) syifa (:

nama dia, syifa qaleesya bt md sobri. dia dlahirkan pd 27mac2010 d Metro specialist hospital. klahiran dia kat dunia nih mnjadi pnyeri hidup kpd kluarga bahagia psangan abd manap n sharifah. cucu sulong la critanya. syifa mnjadi pngikat kasih antara dua hati mad sobri (p.su) n siti mas ayu (kakak). syifa nih, anak mnakan sulung azwa(yang sdang mnaip ni laa). khadiran dia dah bnyak transformasi kan diri saya.

officially, aku jadi bbysitter terhormat dia since retired jd student~lpasan spm lah der~.
time usia dia around 6,7 bulan x silap aku..aku yg dulunya, nak pgang bby pun x pandaiy, jgn kata pegang,bby tgok pun nanges cam tgok jin lagi. aku dgn daring, mng offerkan diri jd PA syifa, time tuh nak keja abah x bagi.. nak bg aku gila kowt dok saja pas SPM, mak abah pun bg xcuse aku ngasuh syifa. kakak n p.su pun on jaa. n brmulalah khidmat aku dgn syifa, dari dia mrangkak smpaiy la dia bleh mnapak. makan,minum,pakai,mandi,berak,kncing diaa.. aku uruskan dgn pnuh ksetiaan. sometimes, dia mnguji ksabaran aku, xmau makan la. xmau mandi (jrang brlaku). xmau tidoq(slalu). aku ikot jaa. kalau aku stress sgt aku teqeyak,haha. aku xpena marah dia. aku sayang dia tahap gaban lah. pnjang la na crita  detail kisah aku dgn syifa nih. aku compress kn kisah kmi lam bntuk pic story k. scroll down..

sapa yg rasa mluat na bca entry yg fully storied of syifa nih sila close tab ok :) tq

syifa 4 bulan, time nih aku xjd PA dia lg laa..ubun2 lembek lg. takot na handle..


time nih..xsilap aku dia da stahun rasanya.dah pandaiy nakal2

saja letak pic nih.. sbb dia schomel sangat aahh.. credit to miss izzati

time nih dia da pandaiy mnapak.. aisehh.. xsia2 wawa train syifa jalan naa..

kmi kat padang kota. p.su bawak..syifa kecik2 da jalan merata.

kat cherating.fact, she love to pose in front of DSLR only.
blagak budak kecik nih

miss this moment ;) nnt kita p cherating lagi naa..

>>>>>that's all, what i want to share with u, my loyal listener of my heart <3<<<<<


Comments (1)

On March 28, 2012 at 1:04 AM , miss.izzati said...

jangan teqeyak taw...nanti balek men ngn cipa puas2 nah =)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...