Total Pageviews

Bila hati mula meronta,jiwa mula mluahkan rasa,bila minda mula mencerna,jari mula mencari aksara :)

Tabung Churp2 cikwa,

Followers

Wednesday
30jan2013

bersua kembali kita di ruangan 'laharan azwa',

untuk laharan kali ni, wa nak laharkan tentang hasrat hati wa yang dah lama terbuku di hati ni haa.
so,that's why aku mentajukkan entry ini DESIRE. melayunya keinginan.

apa yang aku teringin sangat sekarang ni ?
jadi kaya? tidak....
dapat bf handsome macam aaron aziz? tidak....
dapat tunggang kawasaki ninja 250?..haa sikit sikit jer.
dapat terbangkan diri ke angkasa bersama biskut bintang?..kalau diizinkan Allah..

hurm.k.jap g aku kasi tau pe benda lah yang aku teringin sangat sekarang ni, korang janji jangan gelakkan keinginan aku ni k.

*pause*

k.. sebenarnya kann.. aku teringin nih haa.

-teringin nak blajar taranum.
-tringin nak berhijab labuh mcam kakak usrah tuh.
-teringin nak jd hafizah.
-paling teringin , teringin nak rasa nkmat SYURGA :)

see, ha itu je lah keinginan aku buat masa ni.aku rasa korang pun ade keinginan camni jugak kan.//bagi pempuan je lah,ko laki xpayah nak teringin pakai tudung labuh lak ea!//. 

latest pic.sekadar iklan tak berbayar.//pic nih xde kena ngena dengan laharan aku ok//

ok. peeps,*cey,aku pun da pandai peeps2 da sekarang ni haa.*  aku tamatkan laharan aku kat cni je la k,
next entry, aku nak karang puisi lak ah. da lama x bermetafora . dah lama tak berhiperbola.

Comments (1)

On February 1, 2013 at 7:54 PM , sabella mohamad said...

bagusnya akak ada keinginan macam tu . Bella bangga dgn akak :'D

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...