Total Pageviews

Bila hati mula meronta,jiwa mula mluahkan rasa,bila minda mula mencerna,jari mula mencari aksara :)

Tabung Churp2 cikwa,

Followers


ini entry dari draft aku yg dulu2 yg xsmpat aku nak publish kan



khas untuk ckgu***** yg doakn aku w'pun dgn nada sindir


ssnugguhnya aku prcya bhwa kata2 yg kuar dri mlut ckgu i2 stu doa..


cikgu **** : mana kmu dpat idea tuk wat bnda nih?


aku          :sya pminat  MAC GYVER cekgu..saja suka2.


ckgu ****:kamu ni 'kahaq' kmu brbkat dlm bdang neh..sy rsa mgkin 1 hri nnt kmu ley 

jd,hacker,eng,mkanik,tecni

cian  atau yg swaktu dgn nya..(dgn nada mnyindir)



aku        : InsyaAllah cekgu..sya jnji slagi saya xbrjya jd apa yg sya nk jd (cita2 drhsiakan)..saya xakan dtang 

blik ke MRSM BESERI nih..

 slpas amik result spm,aku trus pulang ke rumah tnpa pndang mnusia2 yg ada kt c2..akulgsung x p jmpa 

ckgu2 n kwan2.dgn rsult yg xsbrapa..aku isi la upu n tawakal ja nk dpat ap

 pada bulan 4 yg lalu aku sprti brmmpi..aku dpt bnda nih

 Tahniah SITI NUR AZWATI BINTI ABD MANAP anda brjya untuk ke sesi temuduga

DIPLOMA KEJURUTERAAN PENYENGGARAAN PESAWAT.politeknik

Tempat Temuduga:politknik sultan abdul Halim(POLIMAS)
No Giliran:32
 Masa:8.00          Tarikh:19 APRIL 2011..

*dlm hati,,awat hardcore sgt kos nih..xpa2 aku try p laa..

intvie bjlan lncar..I.Q test,english technicl..lisan..smua bjlan lncar..time nih aku harap sgt pass n dpat kos nih

XPA..AKU TGU LG..aku dpt lak mtrix pneng,,yg 2 aku rject tros tnpa brpikir..

sbb aku taw law aku p mtrix peneng aku akn jumpa blk kwan2 dri mktab..xmau aku..sbb yg xley dcritakan

 pada 6mei yg llu..aku dpat plak bnda nih..

 TAWARAN KEMASUKAN KE UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA SEMESTER 1 

SESI 2011/2012 

Tahniah,sukacita dimaklumkan bahawa anda telah ditawarkan tempat bagi mengikuti Program Pengajian 

seperti berikut:-  

 Program Pengajian:   DIPLOMA KEJURUTERAAN PEMBUATAN

Tahun:   1 

Fakulti:   FAKULTI KEJURUTERAAN PEMBUATAN Sila datang mendaftar di :-Tempat:   Dewan Besar 

UTeM, Kampus Induk, Durian Tunggal, Melaka Tarikh:   29 Mei 2011 (Ahad) Masa:9.00 pg

Alhamdulillah..xsgka nk dpat kos nih..haha,,hardcore jugak..lam kpala da set,bter aku p yg nih..lau ku plih yg 

poli tuh. bes dip,jd technician jaa..yg nih nekad dah nk smbung dgree..poli.kos  tuh xjmin la aku nk frther lg...

trima kaseh yaa ckgu ***,atas sindiran ckgu..saya dpat offer pown smua kos yg hrdcore2..


mungkin satu hri nnt..bila saya da brjya dpat master  dlam bdang nih,saya akan pulang ke mktab dgn status 

Ir.Azwati(brangan jer)..pas tuh..bila saya kaya t..saya nak wjudkan 1 kawasan PARKOUR kt blkang mktab 

tuh..ala area TANK tuh.untuk student2 lpaskan tkanan..hahaha.


Comments (3)

On April 13, 2015 at 10:18 PM , ashraf wajidi said...

assalamualaikum...
bleh dak cerita skit time interview dkat poli tu???
saya bru dpat pnggilan utk temuduga...

 
On September 24, 2016 at 8:59 AM , Anonymous said...

time interview poli tu kan, ada ujian yang test math tak? plz reply. hihihi...

 
On October 11, 2016 at 1:12 AM , Kejora malap said...

ada IQ Test. dalam IQ Test tu ada jugak lah sikit soalan math.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...