Total Pageviews

Bila hati mula meronta,jiwa mula mluahkan rasa,bila minda mula mencerna,jari mula mencari aksara :)

Tabung Churp2 cikwa,

Followers

1743pm *waktu malaysia*
september,28,2012


aku bngun lambat hari ini. itu biasa, kalau bngun awal itu baru luar biasa bg aku.
akan tetapi. aku tersedar n terbangun kejap pkul 6.04am,dia seperti biasa call aku,kejut bngun subuh,
lmbut saja suaranya di hujung talian. "awak, bngun awak. solat subuh. awak boley solat ke x nih?awak bngun laa solat,nnt smbung tidow balik".. tersenyum aku dngar suara dia. aku bngun n aku cakap ok. sbnarnya aku xboley solat la. tp aku malu lak na gtaw die.. eerr,awak sorry tipu awak.

err. mukadimah out of the box, biasa la tuh. abaikan saja.

aku trjaga dari mimpi, pukoi 11pg, ambik hang. anak dara zaman najib memang lagu nih. malam stay up, siang stay down. bngun ja dari tidoq aku usha bawah katil aku. klibat aja tidak kelihatan.
ahh sudah, awai nya dia hilang. paih mana pulak dah pempuan nih. aku rasa dia mungkin kat lam jamban.
tp x mungkin sbb awal2 lagi dia dah lesap. aku xdak kredit la pulak nak call dia time tuh.
lalu,dengan pantas aku buat sos top up. *x emergency pun aku slalu buat sos top up,biasa la tuh*.
texting aja "aja hang kat mana?", "aku kt induk", balasnya ringkas.

aku turun bawah tgok, ex5gold miliknya masih trsadai di garaj., mungkin dia ke induk dgn bas. aku bajet2 saja dia ke induk dgn ain n the gang. 

2 jam kmudian ,
ain datang rumah. "azwa,pnjam hlmet",  "ha ambik lah, nk psan mknan skali kt ain".
aku pun dah rasa pelik. aik, aja nih p induk dgn sapa.. ah mungkin dgn husna. 
lpas slesai breakfast yg di jama'kan dgn lunch, aku pantas siap nak pergi kmpus. nak hantaq asgmnt math cerita dia. aja mnunggu aku di top floor fkekk. haa.. btol la nih dia ada dgn husna skrang.
celapak deraih aku nak ligan bas 2.30. tp xdan jugak, lalu rabat lah aku bas pkul 3. smpaiy fkekk, aku trus p kt aja la. amik part asgmnt dia. 

berjalan la aku mnuju ppp, cucuk duit, then head to ftmk pulak. niat di hati, nak kutip soalan test material . hampa nya,prof pulak paih kemana tataw. berjalan lagi aku mnuju ke  fkp pulak. grr, smngat saja aku nak redah pintu fkp tuh nak hantaq asgmnt lah cerita dia. hampa lagi aku, pintu pulak dah xboley bukak. tp xdak la awkward sangat tang tuh,ada lagi 2,3 orang punya naseb yg sama. lantas aku pass je lah asgmnt kt fadzlan.mntak dia yg hntar kan. aku truskan prjalanan lg, ke pps pulak kali nih haa.
nak tgok carry mark fluid lah ceritanya. hampa lagi aku, carry mark fluid pun dia x tampal lagi.
ahh, bnyak kali aku hampa hari nih. frustratred aku :'(.
mnonong saja aku turun bawah, trserempak lagi dgn mereka *bebudak sksyen 2*. aku truskan niat nak tgok jugak carry mark math kejut, huh.. masok kot pintu blakang lah cerita dia. grr, time nih aku cuak. trus tringat kenangan silam, ceroboh masok staff room time kat mktab dulu nih. ahh, peduli apa aku. bukan aku sorang bertindak lagu nih. dah dapat direction mcm mana nak ke atas sana, aku pun truskan saja misi aku, dan akhirnya. smpaiy jugak kat atas tuh n dapat jugak tgok carry mark mat kejut, kali ni x hampa dah.hihi.

ha itu saja la cerita dia. tajuk saja nak bg dramatik sikit,tidak orang x lalu nak baca..

kronologi prjalanan aku hari ni. acey wahh...aku rasa kalau ada roller blade, memang x letih kaki aku brjalan hari ni. luncur saja, dan niat kan dalam hati mana nak p. dngn skelip mata,aku da smpai tang mana aku nak p .

fkekk *fakulti selatan*
|
|
|
ppp *tmpat duit d withdrawal kan*
|
|
|
ftmk*tmpat aku nk kutip soalan materialistik tuh la.
|
|
|
fkp*nih baru fakulti aku*
|
|
|

pps, pusat pengajian siswazah. image not available.
*carik sndirik*



ok, sudah terupdate entry ini. maka dengan tenang hati nya aku mahu smbung tidow lagi.

Comments (1)

On September 28, 2012 at 6:50 PM , Mohd Lokman Bin Ramli said...

terbaik.. ^_^

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...